Ladies Fiësta


Donderdag 29 juni 2017: Ladies Fiësta

Traditiegetrouw is het op donderdag Ladiesday bij Breda Future+. Met trots presenteren we ons bomvolle programma! Tatja Marschalk heeft er dit jaar een waar Ladies Fiësta van gemaakt. We hebben meer te bieden dan ooit! Er kan naar hartelust geshopt worden en er is van alles te doen te beleven. Zowel op het festivalterrein als in de binnentuin.

In de binnentuin vindt van 20.45 tot 22.00 een zakelijke inspiratiesessie plaats met als thema "De kracht van succesvol jezelf zijn!". Onder het genot van een welkomstcocktail kun je luisteren naar vier sprekers die hun ervaringen delen en je handvatten geven dit doel te bereiken. Daarna kun je jezelf succesvol in beeld laten zetten voor je LinkedIn profiel door LINK fotografie.
Voor de zakelijke inspiratiesessie kan gereserveerd worden via onze ticketservice.

Op het festival terrein vind je diverse workshops zoals: "Opruimgeluk', 'Update je lifestyle', kleuradvies, hairstyling, etc. Ook het aanbod aan Foodtrucks is very ladylike op deze dag en de sfeer wordt opgeluisterd met leuke live muziek. De Ladies Fiësta vliegt zo voorbij, maar wordt origineel afgesloten met een cabaretvoorstelling "slagbeurt" door Daniëlle Schel. 

Bekijk hier het hele programma en zie dat we niets teveel gezegd hebben.

Weet jij al wie je meeneemt? Houd voor het laatste nieuws ook onze Facebookpagina in de gaten.

 

Bekijk ons programma en bestel tickets voor onze speciale arrangementen.